BRUMUND

Karin Green

Stilling: Daglig leder

Karin er utdannet førskolelærer og har lang erfaring fra barnehage. Karin bor i Brumunddal, er samboer og har 3 barn. 100 % stilling.

Eva Kjølen Evensen

Stilling: Assistent

Eva har lang erfaring fra barnehage. Eva er gift med Vidar, bor i Brumund og har en sønn. 90% stilling

Siri Holm

Stilling: Pedagogisk leder

Siri er utdannet førskolelærer og har lang erfaring fra barnehage. Siri bor i Brumunddal, er samboer og har to barn. 100 % stilling.

Siri Slaatsveen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Siri har lang erfaring fra barnehage. Siri bor i Brumunddal, er samboer med Pål og har to barn. 100% stilling. 10 % permisjon dette barnehageåret.

Vidar Evensen

Stilling: Renholder
413 23 922

Vidar er gift og bor i Brumund.

Monika Nygård

Stilling: Vikar
454 49 587

Monika jobber som vikar i barnehagen i varierende prosent. Bor på Stavsberg med sin sønn.

Eva Fridlund Jørgensborg

Stilling: Vikar

Eva er utdannet barnepleier og har lang erfaring fra barnehage. Eva er gift med Leif, bor i Moelv og har to barn.

Ane Beate Torseter

Stilling: Barnehagelærer
957 26 009
anetorseter@hotmail.com

Ane er førskolelærer. Bor på Ridabu med to barn! 100 % stilling som barnehagelærer.

Silje Kristin Hagelien Sandbu

Stilling: Barnehagelærer
486 06 917
siljehagelien@hotmail.com

Silje er utdannet barnehagelærer. Er gift og har to barn, bor i Brumundal. Jobber 80 - 90% i et vikariat dette barnehageåret.

Andre ansatte

Webansvarlig Brumund Barnehage SA